Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs)

Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs)

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, Multiplayer

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Ha már megvan a Borderlands vagy a Borderlands GOTY Steamen, ezt a terméket már további költség nélkül megkaptad Steam fiókodra. Kérjük, ne vásárold meg a Borderlands GOTY Enhanced játékot.

 

Fedezd fel a kooperatív lövöldözős-fosztogatós játékot, ami új trendet indított útjára, tele extra tartalommal és fejlesztésekkel! Szerezz csilliónyi fegyvert a négy lövöldözős kedvű, egyedi RPG képzettségekkel rendelkező zsoldos egyikeként. Küzdj meg a törvényenkívüli, sivár Pandora bolygó nehézségeivel egy különleges, idegen technológia utáni hajszában, találd meg a Vaultot. Új fegyverek, vizuális feljavítások, mind a 4 kiegészítő csomag, és sok más! Jó szórakozást a népszerű és elismert FPS/RPG-hez szólóban vagy barátokkal!


Csilliónyi fegyver: Rakétavető puskák, az ellenfelet lángcsóvává változtató revolverek, villámszóró géppisztolyok és sok más eszelős szerkezet.

Egyedülálló látványvilág: A hagyományos képalkotási technológiák találkozása a kézzel rajzolt textúrákkal – ez alkotja a Borderlands ikonikus stílusának alapját.

Intenzív járműves harc: Pattanj egy járgány kormánya mögé, és vegyél részt észbontó járműves csatákban.

Kooperatív őrület: Gázolj át az ellenségen akár négyfős csapatokban.

 

 

ÚJDONSÁG:

  • KÁPRÁZATOS LÁTVÁNY: A feljavított karaktermodellek, környezetek, fegyverek és textúrák segítségével a Borderlands eszelősen néz ki 4K-s kijelzőkön is.
  • ÚJ FEGYVEREK: Már így is túl sok van, hogy megszámoljuk, de azért még hozzáadtunk párat.
  • ÚJ KARAKTERFEJEK: Legyél pont olyan szép, mint ahogy az anyukád mondja.
  • ÚJ ARANYLÁDÁK ÉS KULCSOK: Még több zsákmány!
  • ÉS MÉG SOK MÁS!

 

 

PLUSZ:

 

  • THE ZOMBIE ISLAND OF DOCTOR NED: Lépj be a Jakobs Cove nevű céges kisvárosba, és számolj le a kóborló „élőholtakról” szóló pletykákkal. Új területek, új küldetések, új ellenségek, te jó ég!
  • MAD MOXXI’S UNDERDOME RIOT: Ünnepeld a Marcus Bank megnyitóját több száz ellenféllel való összecsapásban, az egyetlen olyan kompetitív aréna segítségével a környéken, ahonnan híresen távozhatsz… vagy sehogy.
  • THE SECRET ARMORY OF GENERAL KNOXX: Annyi Borderlands sztorit és zsákmányt akarsz, amennyivel már nem is tudsz mit kezdeni? Újabb fegyverek, küldetések, járművek és egyebek!
  • CLAPTRAP’S NEW ROBOT REVOLUTION: Ez a pusztító erejű kaland egy veszélyes, új fenyegetés leküzdésére invitál egykori barátaid, a claptrapek masszív lázadása formájában

 

©2009–2018 IPerion, LLC. Minden jog fenntartva. Kiadja és terjeszti a 2K Games, Inc., a Gearbox Software, LLC licence alapján. A Gearbox és Borderlands, valamint a Gearbox Software és a Borderlands logó a Gearbox Software, LLC. bejegyzett védjegye, használatuk a jogtulajdonos engedélyével történik. A 2K és a 2K logó a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye. Minden jog fenntartva. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2013 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. Unreal® Engine, Copyright 1998–2014, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Unreal® az Epic Games, Inc. bejegyzett védjegye. Az FMOD Ex Sound System a Firelight Technologies bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2014 RAD Game Tools, Inc. Oodle használatával. Copyright © 2008–2018 RAD Game Tools, Inc. Egyes elemek © 2002–2016 NVIDIA® Corporation. Minden jog fenntartva. Minden egyéb tulajdonjog és védjegy birtokosának tulajdonát képezi.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites)

Processzor: Intel Core i3 530 @2.93GHz/AMD Phenom 9950 @2.6GHz

Memória: 4 GB

Grafika: Geforce GTX 660/Radeon HD 6970

DirectX verzió: 11

Lemezterület: 25 GB

Hangkártya: Directx 9.0c

 

AJÁNLOTT:

 

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites)

Processzor: Intel Core i3 2105 @3.1GHz/AMD FX 4100 @3.6GHz

Memória: 4 GB

Grafika: Geforce GTX 760/Radeon HD 7850

DirectX verzió: 11

Lemezterület: 25 GB

Hangkártya: Directx 9.0c

 

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás